/ Trygg e-handel

Betalning sker genom Payson, Sveriges ledande tjänst för säkra nättbetalningar!

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.
Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

 • Bank-/Kortbetalning
 • Är det mest populära och snabbaste sättet att betala på internet. Vi använder oss av Payson där betalning gäller för de flesta betalningskort och betalningsdosor.
  Avgift på kortbetalning: 0 kr.

 • Privatperson och företag kan handla mot PaysonFaktura
 • Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr.
  Du kan dela upp din betalning från 100kr / månad, om du har valt att betala med Payson faktura. När du får din faktura så kommer det att stå ett lägsta belopp att betala på fakturans inbetalningskort. Om du betalar mindre än hela beloppet kommer du på börja ett avbetalningsförfarande.
  Observera villkoren som framgår på fakturan. Beroende på fakturans totalbelopp kan denna lägsta summa variera. Villkor för delbetalningen är 18,75% årsränta och 29kr i aviseringsavgift.
  För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.
  Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgiftom för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.
  Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Så enkelt är det att handla på www.memesino.com

18+
Gäller allmänna villkor
Handla
Säkert med Payson
Nöjd
Spara kvitto
Erbjudande
Genom vårt nyhetsbrev
Till toppen